Позивамо вас

4

Ми смо школа која деци Новог Београда пружа могућност да образовањем постану успешни, свестрани и толерантни људи.
Школа је почела са радом још давне 1958. године. Настава се одвија у учионицама за учење млађих разреда (разредна настава) и у кабинетима за старије разреде (предметна настава).
Наша школа има мултимедијални амфитеатар, одлично опремљену библио-теку са читаоницом, атријум, одлично опремљене учионице, мултимедијалне кабинете, боравак, кухињу, трпезарију, пространу фискултурну салу и спортске терене на отвореном.

За ученике I-IV организован је дневни боравак од 7 – 17 часова.
У школи се учи енглески, француски и руски језик.

Велика пажња се поклања обезбеђивању високог квалитета наставе, индивидуалним способностима и склоностимма ученика.

Ми смо школа која постиже изузетне резултате на градским и републичким такмичењима из свих наставних предмета и запажене резултате на завршном испиту, а ученици најчешће уписију прву жељу.
Сигурност деце обезбеђена је видео надзором под контролном школског полицајца и чувара школа.
У школи имамо велики и мали хор, хор и оркестар, тренажер за веслање, активности које се реализују кроз одбојку, кошарку, рукомет, фудбал, рагби, стрељаштво, тенис, шах…

57

Желимо да: Омогућимо доступност информација свим актерима школског живота о дешавањима и активностима у школи; развијамо бољу комуникацију и сарадњу у свим правцима (хоризонтално и вертикално); унапређујемо наставу преко нових и савременијих метода и техника учења (НТЦ-система учења, Гугл Апса… богаћењем фонда библиотеке), подстакнемо читалачке навике и уведемо новину кроз читалачку значку на енглеском језику, доступност информација, повећање компетенција наставника; и унапређење сарадње са родитељима и локалном средином.

Желимо да оптимизам и задовољство буду језик наше школе!