Јесењи карневал 2018

Јесењи карневал 2018

17.10.2018

ЈЕСЕЊИ КАРНЕВАЛ

И ове године, као и претходних година, 26. септембра, одржан је сада већ традиционални Јесењи карневал. Учесници карневала су сви ученици нижих разреда. Смисао и циљ карневала је да сви ученици покажу и прикажу шта су припремили за овај догађај.
Поздравни говор одржао је директор школе Слободан Маринковић и тиме је карневал отворен.

Ученици сва четири одељења првог разреда наступили су први у заједничкој тачки. Њихов наступ је улепшан костимима направљеним од јесењег лишћа различитих боја. Двориштем школе орила се песма и игра на задовољство присутних родитеља, који су бодрили своју децу. Публика је уживала и певала заједно са нама.

Наступ другог разреда започео је веселом певачко-играчком тачком. Свако одељење трећег разреда је имало своју тачку и веома лепе костиме и шешире, што је допринело успешности овог карневала. Ученици четвртог разреда су одиграли једну занимљиву тачку уз пратњу оркестра.

Карневал је протекао у веома пријатној атмосфери, на опште задовољство ученика, учитеља и родитеља. Завршницу карневала обележила је заједничка песма и плес свих учесника, а прваци су кредом украшавали двориште наше школе.

Организација оваквих догађаја доприноси лепоти дружења, креативности ученика и сви овакву манифестацију памтимо као круну свог уметничког рада. Деца кроз песму, плес и игру стасавају у боље и успешније људе јер је таква врста активности њима блиска и веома драга.

 

Водитељ карневала,
Мирјана Стојковић-Кужет